Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει να κρατήσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης και σε προσωπικό επίπεδο τονίζοντας πως θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει βασικός.
Αναλυτικά:
«Ξέρουμε πως πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κυριαρχία, αν και στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία. Κρατάμε όμως τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Με βοήθησαν τα ματς της Εθνικής να βρω ρυθμό. Το έχω ξαναπεί πως θέλω να παίζω. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό.
Θέλω να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει, γιατί αυτό είναι που μετράει. Έτυχε απόψε να σκοράρω κι εγώ. Μακάρι να βάλω κι άλλα. Θα το θυμάμαι αυτό το γκολ, όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Προσπαθώ να σουτάρω και με τα δύο πόδια και ήταν ένα πολύ ωραίο τελείωμα.
Για την Εθνική ναι, έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής μου εκεί ο Φαν’τ Σχιπ, μου έκανε καλό. Στεναχωριέμαι όταν δεν αρχίζω τα ματς. Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή