Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός στον κοροναϊό ο Τούρκογλου

Θετικός στον κοροναϊό ο Τούρκογλου

Το The Bachelor κατακεραυνώνει με δηλώσεις της η Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι μειώνει τη γυναίκα ως τηλεοπτικό κόνσεπτ.

Ο κοροναϊός δεν κάνει διακρίσεις και έχει πλήξει αρκετά τον παγκόσμιο αθλητισμό. Ο Χινταγιέτ Τούρκουγλου είναι ένα ακόμη «θύμα» του, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και ήδη έχει μπει σε καραντίνα. Την ανακοίνωση, την έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τονίζοντας πως έχει απλά συμπτώματα και τίποτα σοβαρό.

Τέλος, έγραψε πως έχει ξεκινήσει θεραπεία και ότι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι. Βέβαια, δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον κόσμο την προσοχή του και να ακολουθεί τους κανόνες που υπάρχουν.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024