Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για εθελοντισμό: «Έχεις εμένα» - Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για εθελοντισμό: «Έχεις εμένα» – Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ

«Σε αυτή τη δοκιμασία δεν αφήνουμε κανένα μόνο του» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την δράση «έχεις εμένα» της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ. Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το κυβερνηνών κόμμα σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση της «Αυγής» και λέγοντας ότι «στοχοποιούν τον εθελοντισμό»

«Σε αυτή τη δοκιμασία δεν αφήνουμε κανένα μόνο του» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την δράση «έχεις εμένα» της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ.

Δεν ξεχνάμε τους μοναχικούς ανθρώπους

«Μέσω της νέας δράσης «έχεις εμένα» η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, μας καλεί να μην ξεχάσουμε τους μοναχικούς ανθρώπους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφειο τύπου της ΝΔ και σημειώνει:

«Και σε αυτό το lockdown δεν ξεχνάμε τους μοναχικούς ανθρώπους» επισημαίνει και προσθέτει ότι «εν μέσω της κορύφωσης της υγειονομικής κρίσης, η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία είναι πιο σημαντική από ποτέ».

«Μένουμε όλοι σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε εκείνους που σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες δεν έχουν κάποιον να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους» επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

Κανένας μόνος

«Όλοι γνωρίζουμε κάποιον στον περίγυρό μας που έχει ανάγκη για επικοινωνία και συμπαράσταση. Μπορεί να είναι ο ηλικιωμένος γείτονας, ο συγγενής που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο φίλος ή η φίλη που είναι σε καραντίνα. Επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά, με βιντεοκλήση, ή ακόμη και με ένα απλό sms για να τους πούμε «έχεις εμένα»!»

Τέλος σημειώνει πως «αν διαπιστώσουμε ότι κάποιος χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια, τον ενημερώνουμε για το 10306, την τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης. Σε αυτή τη δοκιμασία δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του».

Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών

Στο μεταξύ σκληρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε η ΝΔ κατά της εφημερίδας «Αυγή» και την κατηγορεί ότι στοχοποιεί τον εθελοντισμό με αφορμή σχετική ανάρτησή της.

«Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή» επισημαίνει σε σχόλιό της η ΝΔ και καταλήγει:

«Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά».

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024