Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνα για το «πονηρό» like του Πάπα σε ημίγυμνο μοντέλο στο Instagram

Έρευνα για το «πονηρό» like του Πάπα σε ημίγυμνο μοντέλο στο Instagram

O Πάπας Φραγκίσκος έχει κάνει αρκετά πρωτοποριακά για το αξίωμά του πράγματα. Όπως και το να ανοίξει λογαριασμό Instagram. Αλλά το like σε ημίγυμνο μοντέλο με στολή καθολικού σχολείου παραπάει...

To Bατικανό ζήτησε από το Instagram να διερευνήσει πως ο επίσημος λογαριασμός του Ποντίφηκα εμφανίστηκε να κάνει like σε λογαριασμό ημίγυμνης Βραζιλιάνας.

Ακόμη είνα ασαφές πότε έγινε το like αλλά η πρώτη φορά που εντοπίστηκε ήταν στις 13 Νοεμβρίου και την επομένη το like αποσύρθηκε, μετά προφανώς από το σάλο που προκλήθηκε.

ΕΠίσης, είναι άγνωστο αν τον πιστοποιημένο λογαριασμό του Πάπα τον χειρίζεται και ο ίδιος ή κάποια ομάδα ειδικών για τα social media.

Πάντως, το Βατικανό δηλώνει αποφασισμένο να φθάσει η έρευνα σε βάθος, ώστε να εντοπιστεί πως έγινε το like σε έναν «μειωμένης ηθικής» λογαριασμό.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει κάνει φιλελεύθερες κινήσεις αλλά αυτό like δεν άρεσε στην πλειοψηφία του ποίμνιου του.

Ο εκπρόσωπος του Βατικανό Ματέο Μπρούνι δήλωσε στο CNN ότι «είμασε σε επαφή με το Instagram για να μάθουμε τι έγινε»  εvώ εκπρόσωπος του Facebook στο οποίο ανήκει το Instagram επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «στενή συνεργασία με την Αγία Έδρα».

Η Γκαριμπότο σχολίασε στις 13 Νοεμβρίου στο twitter χαριτολογώντας «τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο» ενώ η εταιρεία που την προωθεί δήλωσε πως η εκλεκτή της «έχει τις τις ευλογίες του Ποντίφηκα».

Ο λογαριασμός του Πάπα στο instagram έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ακολούθους ενώ δεν ακολουθεί κανέναν.

Ο καθολικός κόσμος εμφανίστηκε εξαιρετικά χαρούμενος όταν ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε πως θα φτιάξει λογαριασμό στο Instagram, μόνο που τελικά ο λογαριασμός του έμελλε να διχάσει τους πιστούς.

Χαμός  στο Instagram με το like του Πάπα Φραγκίσκου

Το «πονηρό» like εντοπίστηκε από έναν αετομάτη χρήστη του δημοφιλούς social media, ο οποίος ανέβασε αμέσως ένα βίντεο δείχνοντας την επίμαχη φωτογραφία και στην συνέχεια τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα, απ’ όπου προήλθε και το like.

Η φωτογραφία ανήκει στην Natalia Garibotto, ένα μοντέλο του Instagram γνωστό για τις σέξι φωτογραφίες του.

Στην συγκεκριμένη λήψη, μάλιστα, το φωτογραφικό concept που υιοθέτησε η Natalia ήταν αυτό της «σέξι μαθήτριας καθολικού σχολείου», γεγονός που έκανε το like του Πάπα ακόμη πιο ξεκαρδιστικό για τους χρήστες που πρόλαβαν να το εντοπίσουν.

Η Natalia διαθέτει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, όπως και μια προσωπική ιστοσελίδα, στην οποία λέει ότι μπορεί να βρει κανείς επιπλέον ακυκλοφόρητο περιεχόμενο, backstage βίντεο, χορευτικά βίντεο και πολύ ακόμη υλικό…

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024