
Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης : Προσφέρει σίτιση στο υγειονομικό προσωπικό
Όπως αναφέρει η Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει σε σχέση με την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Την πλήρη σίτιση για όλο το υγειονομικό προσωπικό που φτάνει στη Θεσσαλονίκη από κάθε γωνιά της χώρας, προκειμένου να ενισχύσει το σύστημα υγείας της πόλης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κοροναϊού, προσφέρεται να αναλάβει η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης (ΠΕΘ).
Όπως αναφέρει η Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει σε σχέση με την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
«Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες επικοινωνίας για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, γιατί σε όλη αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)

