Την πλήρη σίτιση για όλο το υγειονομικό προσωπικό που φτάνει στη Θεσσαλονίκη από κάθε γωνιά της χώρας, προκειμένου να ενισχύσει το σύστημα υγείας της πόλης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κοροναϊού, προσφέρεται να αναλάβει η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης (ΠΕΘ).
Όπως αναφέρει η Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει σε σχέση με την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
«Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες επικοινωνίας για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, γιατί σε όλη αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα