Σήμερα, το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μετρά 30 χρόνια γεμάτα από εμπειρίες, προκλήσεις, χαμόγελα και αγωνίες

Τι είναι αυτά τα περίεργα «3υχαριστ0ύμε» που είδαμε τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους της Αθήνας; Τα έγραψαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα που φέτος κλείνουν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και θέλουν να ευχαριστήσουν τους δωρητές τους, που τους υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν το 1990  όταν οι πρώτοι Γιατροί Χωρίς Σύνορα από την Ελλάδα έφυγαν σε αποστολή. Σήμερα, το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μετρά 30 χρόνια γεμάτα από εμπειρίες, προκλήσεις, χαμόγελα και αγωνίες.

Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ακούσει χιλιάδες ευχαριστώ.  Και το συναίσθημα που νιώθουν κάθε φορά στο άκουσμά του, είναι πραγματικά μοναδικό. Για αυτά τα ευχαριστώ, τα χαμόγελα ή τα δάκρυα χαράς που τα συνοδεύουν συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Φέτος μέσα από αυτή την καμπάνια θέλουν να το νιώσετε κι εσείς. Για αυτό, ήρθαν εκείνοι σε εσάς. Όπως και όσο μας επιτρέπουν οι καιροί.

Ήρθαν σε κάποιους από εσάς, με τη σιγουριά όμως πως το μήνυμά τους θα φτάσει σε όλους σας. Για να σας πούνε από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί αυτό το ευχαριστώ, είναι δικό σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr