
Με κοροναϊό οι υπουργοί Αμυνας Λιθουανίας και ο υφυπουργός Αμυνας των ΗΠΑ – Είχαν συνάντηση
Ο υπουργός Αμυνας της Λιθουανίας και ο υφυπουργός Αμυνας των ΗΠΑ είχαν συναντηθεί την προηγούμενη Παρασκευή στο Πεντάγωνο.
Ο υπουργός Αμυνας της Λιθουανίας Ραϊμούντας Καρόμπλις διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 και ο υφυπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Αντονι Τάτα, με τον οποίο είχε συνάντηση στο Πεντάγωνο την περασμένη εβδομάδα, επίσης ενημερώθηκε πως διαγνώστηκε θετικός στον νέο κοροναϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε χθες, γνωστοποίησε το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας.
Κάνουν όλοι τεστ
Η πρεσβεία της Λιθουανίας ενημέρωσε το Πεντάγωνο για τη διάγνωση της μόλυνσης του Καρόμπλις νωρίτερα χθες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο Τάτα, υφυπουργός Αμυνας αρμόδιος για τη χάραξη πολιτικής, συναντήθηκε με τον λιθουανό υπουργό την Παρασκευή 13η Νοεμβρίου.
Ολοι οι αξιωματούχοι που συναντήθηκαν με τον Καρόμπλις εκείνη την ημέρα και τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένου του υπηρεσιακού υπουργού Αμυνας Κρις Μίλερ, υποβάλλονται σε τεστ, διευκρίνισε το Πεντάγωνο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το CHP από διορισμένους επιτρόπους», λέει ο Οζέλ – Νέα επιχείρηση κατά του κόμματος
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα
- Τι είπε ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Σπανούλη
- Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που τραυματίστηκε από αστυνομικό στο Μικρολίμανο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Σταύρος Φλώρος: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- ΕΕ: Λιγότερα παιδιά και έφηβοι παρά την πληθυσμιακή αύξηση – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα





