Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας θυμίζει τη δύναμη της οικογένειας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας θυμίζει τη δύναμη της οικογένειας

Από τα πρώτα του βήματα μέχρι τις διεθνείς διοργανώσεις, η οικογένειά του ήταν πάντα εκεί. Όπως κάνει και η δική μας για εμάς.

Από όταν ακόμη μας ρωτούσαν «τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις», μέχρι τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας μας, ποτέ δεν ήμασταν μόνοι. Με τις ανησυχίες, τον ενθουσιασμό και την υπερπροστατευτικότητά της, η οικογένειά μας ήταν πάντα εκεί. Για να μας στηρίξει, να μας καθοδηγήσει, να μας συγχαρεί… ή να μας παρηγορήσει με ένα λαχταριστό πιάτο μακαρόνια. Από τα μικρά και καθημερινά προβλήματα μέχρι τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας. Και, όπως έχει αποδείξει η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έχουν φτάσει μέχρι την κορυφή.

Από την πρώτη προπόνηση μέχρι το βάθρο

Στο πλευρό του από τις πρώτες του προπονήσεις, μέχρι τις κατακτήσεις των μεγαλύτερων τίτλων. Σε όλο το διάστημα της πιο σκληρής του δουλειάς, μέχρι και τις στιγμές που πάτησε πάνω στα ψηλότερα βάθρα – και πάλι από την αρχή. Η οικογένεια του Στέφανου ήταν πάντα εκεί για αυτόν. Του έμαθε ότι ακόμη και οι μεγαλύτερες δυσκολίες της προπόνησης αποζημιώνονται από την εκπλήρωση των μεγαλύτερων στόχων. Του μετέφερε τις αξίες και τα ιδανικά που θα γίνονταν το στήριγμά του στο δρόμο προς την κορυφή. Άκουσε πρώτη τα όνειρά του, και πίστεψε σε αυτά – όπως έκανε για εμάς και η δική μας οικογένεια.

Που είναι σταθερά εκεί, για να μας θυμίζει πως πάντα θα έχουμε τη δική μας θέση στο οικογενειακό τραπέζι.

Στις αξίες αυτές στηρίζεται και η φιλοσοφία της Melissa, που γνωρίζει καλά την οικογενειακή θαλπωρή που γεννιέται γύρω από ένα ζεστό γεύμα. Κι έτσι η συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο «Ο δρόμος προς την κορυφή» ήρθε σχεδόν οργανικά. Στη νέα μίνι τηλεταινία, Στέφανος και Melissa μας ταξιδεύουν στην ουσία της πορείας προς την επιτυχία: Στη σκληρή δουλειά, στην αγάπη για τα όνειρα που κυνηγάμε, στην προσήλωση στο στόχο που μας βοηθά να υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο, αλλά και στη στήριξη που μας περιμένει όταν επιστρέφουμε κουρασμένοι στο σπίτι.

Στην αγάπη των γονιών μας, των αδερφών μας, των παππούδων και των γιαγιάδων μας. Στην αγάπη που εκφράζεται μέσα από μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα βλέμμα ή ένα πιάτο από το αγαπημένο μας φαγητό. Στην αγάπη που ξεχειλίζει από το οικογενειακό τραπέζι, από τη συνταγή που έχει φτάσει μέχρι εμάς από γενιά σε γενιά ή που τη βάλαμε εμείς για πρώτη φορά στο πιάτο των γονιών μας, μέσα από προσωπικές εμπνεύσεις και πειραματισμούς. Και δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότεροι ξεκινάμε – και επιστρέφουμε πάντα – στα μακαρόνια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024