Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

Το καλάθι σου είναι μοναδικό, γιατί να μην είναι δικές σου -και μόνο- και οι προσφορές; Η ΑΒ Plus σου προτείνει κάθε εβδομάδα προσφορές με επιπλέον πόντους μόνο για σένα. Για περισσότερες 6ευρες επιταγές.

Ήρθε πάλι εκείνο το newsletter με τις προσφορές της εβδομάδας. Σκρολάρεις, σκρολάρεις, αλλά δεν σε ενδιαφέρουν όλα, κάποια δεν σε αφορούν. Και αυτό γιατί δεν έχεις εγγραφεί ώστε να λαμβάνεις τις «AB Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα»!

Ναι, και «Έξυπνες», γιατί «διαβάζουν» τις αγοραστικές σου συνήθειες, και «μόνο για σένα», αφού το δικό σου καλάθι δεν μοιάζει με κανενός άλλου! Το ίδιο πλέον και οι «ΑΒ Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα», οι οποίες έρχονται κάθε εβδομάδα, είναι 8 κάθε φορά και είναι μόνο δικές σου!

.

.

Γιατί αυτό κάνει η ΑΒ Plus. Σου προτείνει «προσωπικές» προσφορές με επιπλέον πόντους AB Plus σε συγκεκριμένα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν βάσει των αγοραστικών συνηθειών σου! Επίσης, προτείνει και με μια σειρά από άλλες προσφορές και εκπλήξεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου.

Εσύ χρειάζεται να έχεις ή να δημιουργήσεις έναν online λογαριασμό στο ab.gr ή στο ΑΒ app. Συνδέεις σε αυτόν τον λογαριασμό την κάρτα σου AB Plus -αν δεν έχεις μπορείς πολύ εύκολα να αποκτήσεις πάλι ψηφιακά- και ενεργοποιείς τη σχετική επιλογή στις επιλογές επικοινωνίας, ώστε η AB να σε γνωρίσει καλύτερα αναλύοντας τις αγορές σου και να σου παρέχει προσωποποιημένες προσφορές και περιεχόμενο. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα, θα λαμβάνεις ενημέρωση για τις νέες προσφορές μέσω e-mail (ή viber), με ένα κλικ τις ενεργοποιείς, τις εξαργυρώνεις με την αγορά των προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ ή το ΑΒ Εshop και οι επιπλέον πόντοι προστίθενται στην κάρτα σου ΑΒ Plus. Έτσι, φτάνεις γρήγορα στους 200 πόντους και κερδίζεις 6ευρες επιταγές έκπτωσης για τις επόμενες συναλλαγές σου (200 πόντοι = 6ευρη επιταγή)!

.

.

Μάλιστα, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα AB Plus στις αγορές σου, η ΑΒ σε μαθαίνει και σε γνωρίζει καλύτερα για να σου προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλεις. Και έτσι, μπορείς να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τις οκτώ (8!) «Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα» – που αφορούν τις δικές σου προσωπικές επιλογές προϊόντων – για να κερδίζεις περισσότερους πόντους και πιο εύκολα 6εύρες επιταγές.

Με άλλα λόγια η ΑΒ Plus σε επιβραβεύει για τις δικές σου συνήθειες. Γι’ αυτό που θέλεις να είσαι! Απλά. Ο εαυτός σου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024