Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάρλι Ντ' Αμέλιο : Η TikToker που έχασε 1 εκατομ. followers σε μια μέρα για ένα βίντεο

Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο : Η TikToker που έχασε 1 εκατομ. followers σε μια μέρα για ένα βίντεο

«Μην κρίνετε την προσωπικότητα κάποιου από μια σκηνή 15 δευτερολέπτων», λέει η 19χρονη Τσάρλι Ντ' Αμέλιο, που επίσης βλέπει τους εκατομμύρια followers της να μειώνονται ραγδαία τις τελευταίες ώρες

Σε κλάματα ξέσπασε κατά τη διάρκεια livestream η πιο δημοφιλής TikToker Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο παγκοσμίως, η οποία τα τελευταία 24ωρα χάνει followers στη δημοφιλή πλατφόρμα εξαιτίας ενός αμφιλεγόμενου βίντεο.

Το βίντεο που έφερε αντιδράσεις

Η 16χρονη influencer και χορεύτρια, που έχει περίπου 99 εκατομμύρια followers στο app, έχει δεχθεί θύελλα επικρίσεων τα τελευταία 24ωρα με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube το κανάλι της οικογένειάς της, το οποίο καταγράφει ένα δείπνο με τους γονείς της, την αδερφή της (επίσης δημοφιλή TikToker) και καλεσμένο τον make-up artist και διάσημο YouTuber Τζέιμς Τσαρλς.

Στο βίντεο τα πέντε άτομα κάθονται σε ένα τραπέζι και καταναλώνουν το φαγητό που έχει ετοιμάσει για αυτούς ο σεφ της οικογένειας, με κυρίως πιάτο μια παέγια, η οποία περιλαμβάνει και σαλιγκάρια.

Η συμπεριφορά των δύο κοριτσιών, της 16χρονης Τσάρλι και της 19χρονης Ντίξι κατά τη διάρκεια του δείπνου προκάλεσε οργή σε εκατοντάδες φαν – και μη – των κοριτσιών, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν «κακομαθημένες», «αχάριστες» και «αγενείς».

Η πρώτη «σκηνή» που προκάλεσε αγανάκτηση αφορούσε στην αντίδρασή τους στο φαγητό, σύμφωνα με το ProtoThema και το ΤΜΖ. Η 19χρονη Ντίξι άρχισε να κάνει γκριμάτσες αηδίας βλέποντας ένα σαλιγκάρι μέσα στην παέγια. Ο πολυβραβευμένος σεφ Άαρον Μέι εξήγησε στην κοπέλα ότι είναι ένα βασικό συστατικό του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου, και ότι θα έχει τύχη αν το φάει. Εκείνη, δείχνοντας τελείως αηδιασμένη, τελικά έβαλε το σαλιγκάρι στο στόμα της, και άρχισε αμέσως να αναγουλιάζει. Λίγες στιγμές αργότερα, έκανε εμετό μπροστά στον αποσβολωμένο σεφ. Και η αδερφή της όμως εξέφρασε δυσαρέσκεια για το πιάτο κάνοντας γκριμάτσες και ρωτώντας κάποια στιγμή αν θα μπορούσε να της σερβίρει καλύτερα… έτοιμες κοτομπουκιές.

Τα δάκρυα και η συγγνώμη

«Μην κρίνετε την προσωπικότητα κάποιου από μια σκηνή 15 δευτερολέπτων», λέει η 19χρονη Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο, που επίσης βλέπει τους εκατομμύρια followers της να μειώνονται ραγδαία τις τελευταίες ώρες.

Τα τελευταία 24ωρα χιλιάδες μηνύματα απογοητευμένων φαν έχουν κατακλύσει τους λογαριασμούς των κοριτσιών στα social media, ενώ και οι δύο κοπέλες χάνουν followers στο TikTok. Η Τσάρλι ειδικά έχει χάσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok μέσα στο τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Insider.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024