Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμπρεγκας : «Με τον Μουρίνιο είμαστε φίλοι, δεν έχουμε επαφές με τον Γκουαρντιόλα»

Φάμπρεγκας : «Με τον Μουρίνιο είμαστε φίλοι, δεν έχουμε επαφές με τον Γκουαρντιόλα»

Τις καλύτερες δυνατές σχέσεις έχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Σεσκ Φάμπρεγκας όπως δήλωσε ο Ισπανός μέσος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ρίξει την μπηχτή του για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ως έναν από τους μεγαλύτερους εμπνευστές που είχε στο ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός μέσος μίλησε στο Radio Cataluna για τη σχέση του με τον Πορτογάλο τεχνικό και ανέφερε πως ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους που είχε στην καριέρα του, ενώ δήλωσε πως κρατάνε εξαιρετικές επαφές μέχρι και σήμερα.

Ο πλέον ποδοσφαιριστής της Μονακό αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο δήλωσε πως δεν έχει καμία επαφή, ρίχνοντας παράλληλα και την «σπόντα» του κατά του Καταλανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Μουρίνιο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπνευστές μου όταν έφυγα από την Μπαρτσελόνα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μεγάλος προπονητής. Μιλάμε αρκετά συχνά και τον θεωρώ έναν πολύ καλό μου φίλο. Με τον Πεπ (Γκουαρντιόλα) δεν έχουμε καμία επαφή. Δεν γνωρίζω εάν η απογοήτευση είναι κοινή. Συνέβησαν αρκετά αλλά προτιμώ να μη μιλήσω. Ήταν το παιδικό μου είδωλο και έμαθα αρκετά δίπλα του».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024