Το ερώτημα είναι όμως ένα: Θα βρεθεί ποτέ εμβόλιο για τους λαϊκιστές, τους ψεκασμένους και τους κάθε λογής φιδέμπορους της δύστυχης ελληνικής κοινωνίας;

Οι κηραλοιφές που υποτίθεται ότι προστατεύουν από τον κορονοϊό τελικά αποδείχθηκαν μια καλή… κερδοφόρα μπίζνα για τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Τα μαντζούνια για τη θεραπεία της φαλάκρας μάλλον δεν είχαν τόση… επιτυχία αν κρίνουμε από το τριχωτό της κεφαλής του πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης.

Ενώ οι Επιστολές του Ιησού μάλλον έχουν κάνει τον κύκλο του στην trash ελληνική πραγματικότητα (ή παράνοια).

Οπότε ο Βελόπουλος αποφάσισε να κάνει νέα καριέρα… στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Σε μια χρονική στιγμή που η πανδημία σαρώνει τον κόσμο και καθημερινά στη χώρα μας πεθαίνουν δεκάδες, το εμβόλιο που φτιάχνεται μοιάζει με σωτηρία για εκατομμύρια πολίτες.

Ολοι περιμένουν τις ειδήσεις από τις εταιρείες που κατασκευάζουν το εμβόλιο και πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και στη χώρα μας.

Πάντα υπάρχει η αβεβαιότητα για ένα νέο φάρμακο και η ανησυχία για τις παρενέργειές του, όμως, να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης η αγωνία των πολιτών, μόνο οι «ψεκασμένοι» θα μπορούσαν να το κάνουν.

Και σαν… υπεύθυνος πολίτης και αρχηγός κόμματος, όπως παρουσιάζεται ο Βελόπουλος, αποφάσισε να παρέμβει για το εμβόλιο.

Το δικό του… κορμί

«Η δήλωση του κ. Πέτσα εμένα με βρίσκει πολύ αντίθετο. Είπε ότι μπορεί να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Τι θα πει υποχρεωτικό το εμβόλιο; Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό αν δεν θέλει;» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Και συνέχισε: «Πρέπει να κάνουν εμβόλιο οι Έλληνες που θέλουν να κάνουν εμβόλιο και αυτοί που δεν θέλουν να μην κάνουν…

Υπάρχουν ενστάσεις από επιστήμονες. Το σώμα μας είναι δικό μας. Τα εμβόλια χρειάζονται δοκιμές τριών ετών. Τώρα έγιναν δοκιμές επτά οκτώ μηνών. Θα κάνω εγώ το σώμα μου πειραματόζωο; Υποχρεωτικά όχι, προαιρετικά το κάνω».

Και κάπως ο Βελόπουλος, μετά από ιστορικός, θρησκειολόγος, ιατρός της φαλάκρας και «μάγος» που νικά τον κοροναϊό με τις αλοιφές του, έγινε κι επιστήμονας.

Διότι αν δεν μπορεί αυτός να κάνει ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων, ποιος άλλος θα μπορούσε; Το ερώτημα είναι όμως ένα: Θα βρεθεί ποτέ εμβόλιο για τους λαϊκιστές, τους ψεκασμένους και τους κάθε λογής φιδέμπορους της δύστυχης ελληνικής κοινωνίας;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr