Γιγαντιαία γλυπτά σε μορφή λουλουδιών και δέντρων και τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φωτάκια χρησιμοποιήθηκαν για να στολιστεί ο Βασιλικός Κήπος της Μαδρίτης.

Στολισμένες αλλά άδειες είναι πολλές από τις ευρωπαϊκές πόλεις που μέχρι πέρυσι αποτελούσαν δημοφιλείς χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Αρκετοί επιχειρηματίες όμως επιμένουν να στολίζουν τα καταστήματά τους παρά το ότι δεν λειτουργούν λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Γιγαντιαία γλυπτά σε μορφή λουλουδιών και δέντρων και τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φωτάκια χρησιμοποιήθηκαν για να στολιστεί ο Βασιλικός Κήπος της Μαδρίτης.

Η γιορτή των εγκαινίων του κήπου καλωσορίζει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Η διαδρομή του ενός χιλιομέτρου ωστόσο θα έχει φέτος 60% λιγότερους επισκέπτες λόγω του κοροναϊού.

Γιορτινοί στολισμοί στους εμπορικούς δρόμους της Βιέννης όμως λιγοστός ο κόσμος που κάνει βόλτα για απολαύσει το κλίμα των Χριστουγέννων.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τα Χριστούγεννα η Αυστρία, μπήκε σε αυστηρό Lockdown από τις 17 Νοεμβρίου και για 3 εβδομάδες.

Χριστουγεννιάτικη αγορά… drive through

Δαιμόνιος επιχειρηματίας στη Βαυαρία εγκαινίασε μια drive through  χριστουγεννιάτικη αγορά. Η αγορά βρίσκεται 60 χιλιόμετρα έξω από το Μόναχο και ο επιχειρηματίας πήρε αυτή την πρωτοβουλία καθώς αναγκάστηκε να κλείσει το μπαρ που διατηρούσε λόγω κοροναϊού.

Όλες οι Χριστουγεννιάτικες αγορές του Βερολίνου παραμένουν κλειστές μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr