Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Θετικά νέα για Ελ Καντουρί, νέες ενοχλήσεις για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ : Θετικά νέα για Ελ Καντουρί, νέες ενοχλήσεις για Αουγκούστο

Θετικά είναι τα νέα στον ΠΑΟΚ για τη μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί ωστόσο ο Ντάγκλας Αουγκούστο ένιωσε νέες ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (22/11, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα νέα στον «Δικέφαλο» του Βορρά είναι θετικά για τον Ομάρ Ελ Καντουρί καθώς η μαγνητική του δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά ο Ντάγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού και δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η επιστροφή στη δράση πλησιάζει και το τεχνικό επιτελείο δουλεύει πάνω στα στοιχεία που θέλει να δει από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (22.10, 19:30), στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά την προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και rondo με στοιχεία transition, ακολούθησαν ασκήσεις και παιχνίδια που αφορούσαν την επιθετική τακτική.

Οι Αντόνιο Τσόλακ, Χάρης Τσιγγάρας και Γιώργος Κούτσιας επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid 19 και προπονήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο από το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού. Η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα, με τον Μαροκινό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο πρώτος στο σπίτι λόγω Covid 19 κι ο δεύτερος στην Ιταλία.

Την Πέμπτη (19/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024