Στα παιχνίδια του 2ου ομίλου του Γ’ Γκρουπ η Αρμενία νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Βόρεια Μακεδονία ενώ Γεωργία και Εσθονία έμειναν στο 0-0 για την 6η αγωνιστική.
Αρμενία-Βόρεια Μακεδονία 1-0
Η Αρμενία ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για να εξασφαλίσει την άνοδο στο Β’ Γκρουπ του Nations League και αυτό κατάφερε στο «ΓΣΠ» παίρνοντας τη νίκη με 1-0.
Οι Αρμένιοι ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 56′ έφτασαν στο γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Μπιτσακτσιάν έδωσε ωραία κάθετη στον Χαμπαρτζουμιάν ο οποίος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.
Στο άλλο ματς του ομίλου, Γεωργία και Εσθονία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και πολύ κακό ποιοτικά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Εσθονών ήταν το σουτ του Κρέιντα στο 33′ που πέρασε λίγο έξω ενώ στο 65′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καζαϊσβίλι να αστοχεί από ιδανική θέση με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Το Final Four της Euroleague στο T-Center πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα όλων είναι πόσο κόσμο θα έχει η κάθε ομάδα και τι γίνεται με τους φίλους του Ολυμπιακού.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του, υποστηρίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Πορτογάλου στον πάγκο της.