Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φάμπρεγας : «Με τον Μουρίνιο μιλάω, με τον Γκουαρντιόλα όχι»

Φάμπρεγας : «Με τον Μουρίνιο μιλάω, με τον Γκουαρντιόλα όχι»

Ο Ισπανός χάφ αναφέρθηκε στους δύο κορυφαίους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάστηκε και αποκάλυψε με ποιον μιλάει ακόμα.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι ένας από τους κορυφαίος Ισπανούς ποδοσφαιριστές στον 21ο αιώνα. Ο 33χρονος χάφ έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων ενώ αυτή την στιγμή, βρίσκεται στη Μονακό.

Ο έμπειρος μέσος, εκτός από μεγάλες ομάδες, έχει συνεργαστεί με αρκετούς κορυφαίους προπονητές. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε δύο από αυτούς και συγκεκριμένα για τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα. Τον πρώτο, τον είχε στη Τσέλσι και έπαιξε 69 φορές με εκείνον στον πάγκο, ενώ με τον δεύτερο, συνεργάστηκε στην Μπαρτσελόνα όπου αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια.

Όπως τόνισε, ο διεθνής άσος μιλάει ακόμα με τον Πορτογάλο τεχνικό, όχι όμως με τον νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι. Αναλυτικά είπε: «Ο Μουρίνιο ήταν αυτός που με ενέπνευσε περισσότερο να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Μου εξήγησε τους λόγους και το πλάνο του και εγώ πείστηκα.

Ηταν επαγγελματίας. Ακόμα και σήμερα μιλάω μαζί του και τον θεωρώ φίλο μου. Με βοήθησε πολύ εκείνη την εποχή και ίσως μαζί του έπαιξα μια από τις καλύτερες σεζόν μου. Με τον Γκουαρδιόλα δεν έχουμε ξαναμιλήσει.

Υπάρχουν πράγματα που συνέβησαν για τα οποία δεν χρειάζεται να μιλήσω. Στην παιδική μου ηλικία ήταν το είδωλο μου. Ισως είναι το άτομο από το οποίο έχω μάθει περισσότερο ως παίκτης»

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024