Η Κινέζα φοιτήτρια παραπατάει, πέφτει στο ποτάμι και κινδυνεύει να πνιγεί. Δίχως να διστάσει ο 60χρονος Βρετανός πρόξενος Στίβεν Έλισον πέφτει στο νερό, αρπάζει τη γυναίκα που έχει χτυπήσει στα βράχια και χάνει τις αισθήσεις της.

Από την όχθη τους πετούν ένα σωσίβιο. Ο διπλωμάτης καταφέρνει τελικά να σώσει τη νεαρή γυναίκα και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Τηλεκπαίδευση από το… δέντρο

Σκαρφαλωμένος πάνω στο δέντρο, σε ύψος 8 μέτρων, ο Αλεξέι προσπαθεί να κάνει τηλεκπαίδευση μέσω του κινητού του. 0 20χρονος Ρώσος σπουδαστής έστειλε μήνυμα στους καθηγητές του, ότι δεν κάνει κοπάνα από τα μαθήματα, αλλά το Ίντερνετ έχει μικρές ταχύτητες στο χωριό του στη Σιβηρία. Ζήτησε επίσης από τον περιφερειάρχη που λέει μεγάλα λόγια για την τηλεκπαίδευση, να φροντίσει ώστε να λειτουργεί το σύστημα.

Η μαγεία της φύσης στο Καζακστάν

Εικόνες μοναδικής ομορφιάς από το βόρειο Καζακστάν. Τα φλαμίνγκο ξεκουράζονται σε μια λίμνη πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους νότια για να ξεχειμωνιάσουν. Ο εθνικός δρυμός Κοργαλζίν είναι μια τεράστια παλέτα όπου αποτυπώνεται το μεγαλείο της φύσης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr