Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Σε μερικό lockdown και πάλι η Τουρκία

Κοροναϊός : Σε μερικό lockdown και πάλι η Τουρκία

Νέους περιορισμούς, που θα ισχύουν μόνο τα Σαββατοκύριακα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού

Νέους περιορισμούς, που θα ισχύουν μόνο τα Σαββατοκύριακα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν είπε θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί, ώστε «να μην διαταραχθούν οι αλυσίδες ανεφοδιασμού και παραγωγής».

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τα τέλη του έτους και τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά. Όλα τα εστιατόρια και τα καφενεία θα παρέχουν μόνο υπηρεσίες ντελίβερι.

Στους αθλητικούς αγώνες δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.

Η Άγκυρα ανακοινώνει μόνο τους συμπτωματικούς ασθενείς. Σήμερα ανακοινώθηκαν 3.819 νέα κρούσματα της Covid-19 και 103 θάνατοι. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τουρκία 11.704 άνθρωποι.

«Αν η αυξητική τάση συνεχιστεί, θα είναι αναπόφευκτο να επανέλθουν στην ατζέντα τα μέτρα που είχαν οδυνηρές συνέπειες για όλους μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024