Πάνω από 15 εκατομμύρια κρούσματα του νέου κοροναϊού έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη μέχρι σήμερα 20:15 (ώρα Ελλάδας) μετά την πρώτη καταγραφή της μόλυνσης στην ήπειρο στις αρχές του χρόνου, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η οποία βασίζεται στις κατά τόπους υγειονομικές αρχές.
Οι 52 χώρες της περιοχής αποτελούν την πιο πληγείσα στον κόσμο αναφορικά με τον αριθμό κρουσμάτων.
Ακολουθεί η Λατινική Αμερική και Καραϊβική (12,1 εκατομμύρια μολύνσεις) και η Ασία (11,5 εκατομμύρια).
Συνολικά, περισσότερα από 55 εκατομμύρια κρούσματα της Covid-19 έχουν εντοπιστεί παγκοσμίως από την έναρξη της πανδημίας.
Η εξάπλωση του ιού, ωστόσο, φαίνεται να επιβραδύνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Στην περιοχή, κατά μέσο όρο περίπου 265.000 νέες ημερήσιες μολύνσεις καταγράφηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες, μείωση κατά 9% από την προηγούμενη εβδομάδα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας