«Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστήριξε δημόσια τη φίλη της Ιωάννα Τούνη, καθώς πρόσφατα έγινε «πανικός» από τη δήλωσή της για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ».

Έκανε live Μετάδοση στο Instagram και το θέμα είναι ότι δε μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της, καθώς έκρινε πολύ αρνητικά την κουλτούρα της στοχοποίησης που επικρατεί στα social media.

Δήλωση

«Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκατόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, -πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω-».

«Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον. Ψόφος!» είπε γεμάτη ένταση και χωρίς κανένα «φίλτρο» στα λόγια της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr