Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια : Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν τον άνδρα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Σεπόλια : Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν τον άνδρα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Αστυνομική βία εις βάρος οικογένειας: τα δύο παιδιά στη ΓΑΔΑ, οι δύο γονείς στον Ευαγγελισμό.

Μια απίστευτη ιστορία αστυνομικής αυθαιρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη σκιά των συλλήψεων κατά την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στα Σεπόλια.

Όπως έγινε και με την περίπτωση της οικογένειας Ινδαρέ στο Κουκάκι, έτσι και τώρα η Αστυνομία εξάντλησε την αυστηρότητα και τη βιαιότητά της πάνω σε μια οικογένεια.

Μετά τη διάλυση της πορείας στα Σεπόλια, ομάδα δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησε νεαρό διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ,  μέχρι το σπίτι του για να τον συλλάβει και εισέβαλε εντός της πολυκατοικίας. Εκεί χτύπησαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες χτύπησαν και τη μητέρα του.

Δείτε βίντεο από τη σύλληψη του νεαρού:

Πολλοί γείτονες και απλοί πολίτες κατέβηκαν από τα σπίτια του για να διαμαρτυρηθούν για την πρωτοφανή αυτή σύλληψη.

Ανάμεσα σε αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν ήταν και ο φίλος της οικογένειας και ιατρός του Αττικού Νοσοκομείου, Μιχάλης Ρίζος, ο οποίος συνελήφθη.

Ο πατέρας κατέρρευσε

Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, όπου αστυνομικοί χτύπησαν και την αδερφή του νεαρού, ενώ ο πατέρας του φέρεται να έπαθε καρδιακό επεισόδιο και να κατέρρευσε.

Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και την κόρη, Λυδία, η οποία έχει μεταφερθεί και αυτή στη ΓΑΔΑ, ενώ αρχικά κρατούνταν στο ΑΤ Κολωνού. Και στους δύο δεν έχει επιτραπεί να δουν τον δικηγόρο τους.

Με εισαγγελική εντολή αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν τον πατέρα

Ο 55χρονος πατέρας που υπέστη έμφραγμα, καθώς και η σύζυγός του που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «φυλασσόταν» από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι δεν επέτρεπαν ούτε σε συγγενείς του ούτε στους γιατρούς να μπουν στο δωμάτιο του για να τον εξετάσουν, δημιουργώντας έτσι σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του!

Τελικά, μετά και τον σάλο που δημιουργήθηκε, αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί που τον φρουρούσαν κατόπιν – σύμφωνα με πληροφορίες – εισαγγελικής εντολής.

Απίστευτο σκηνικό έντασης στα Σεπόλια

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε πορεία στην οδό Χειμάρρας, στα Σεπόλια, προς τον σταθμό του Μετρό της περιοχής.

Εκεί, όμως, βρέθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ, καθώς και ένας Αίαντας. Ακολούθησε ρίψη χημικών και κρότου λάμψεις, με τον κόσμο να τρέχει να σωθεί στους γύρω δρόμους. Πολλά άτομα αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η αστυνομία επιχείρησε να μπει στα σουπερμάρκετ έξω από τον σταθμό του Μετρό, οι υπάλληλοι κλείδωσαν τις πόρτες για να τους αποτρέψουν. Υπήρχαν πελάτες αποκλεισμένοι μέσα, και ένας πελάτης ζήτησε τον λόγο από τα ΜΑΤ και τον προσήγαγαν με βίαιο τρόπο.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024