Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε ελαιοτριβεία

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε ελαιοτριβεία

Έλεγχος ΕΑΔ - ΕΛ.ΑΣ σε ελαιοτριβεία και βιομηχανία ρητινών με αντικείμενο τη διαπίστωση τήρησης των μέτρων αποφυγής διασποράς του SARS COV-2.

Ελεγκτές-Επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνική Αστυνομίας διεξήγαγαν τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 έλεγχο σε τρία (3) Ελαιοτριβεία και σε μία Βιομηχανία Ρητινών στην περιοχή των Μεγάρων με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του SARS COV-2.

Ευρήματα του μικτού κλιμακίου κατά τον επιτόπιο έλεγχο: Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00 ευρώ) σε ένα ελαιοτριβείο για μη τήρηση της υποχρέωσης εξυπηρέτησης πελατών μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία καταγράφονται σε σχετικό κατάλογο.

Οι επιχειρήσεις τηρούσαν το μέτρο για γενική χρήση μάσκας από το προσωπικό και από όλους τους πελάτες, καθώς και για τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων/εργαζόμενων.

Επίσης ελέγχθηκε η τήρηση του μέτρου για λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό για την παροχή των υπηρεσιών ή την εκπλήρωση του έργου των εν λόγω ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις, βιομηχανίες και λοιπούς χώρους παροχής εργασίας θα συνεχιστούν εντατικά τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων και να περιοριστεί η διασπορά του SARS COV-2, λόγω μη τήρησης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού στους χώρους αυτούς.

Sports in

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024