Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα υβριδική έκδοση για το Ford Kuga

Νέα υβριδική έκδοση για το Ford Kuga

To SUV της «μπλε οβάλ» φίρμας αποκτά μια νέα υβριδική έκδοση η οποία συμπληρώνει την πολυσυλλεκτική γκάμα του και υπόσχεται συνδυαστική αυτονομία 1.000 χλμ.

Η Ford συμπληρώνει την γκάμα του Kuga με μια νέα υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως ισχύει και για την plug-in υβριδική έκδοση του SUV μοντέλου, το Kuga Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τροφοδοτείται από μικρότερης απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου 1,1 ΚWh. Η συνδυαστική ισχύς του συνόλου ανέρχεται σε 190 ίππους, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δευτερόλεπτα.

Ακόμα σημαντικότερα ωστόσο από τις επιδόσεις είναι τα απόλυτα μεγέθη κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που διαμορφώνονται σε 5,4 λίτρα/100 χλμ. και 125 γρ./χλμ.

Σύμφωνα με τις συστάσεις χάρη στη συνδυαστική λειτουργία των δύο κινητήρων του, το Kuga Hybrid μπορεί να διανύσει απόσταση 1.000 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα της δεξαμενής καυσίμου χωρητικότητας 54 λίτρων. Επίσης το Kuga Hybrid μπορεί να κινηθεί για 56 χλμ. βασιζόμενο αποκλειστικά στην ενέργεια των 60 συστοιχιών ιόντων λιθίου με τις οποίες εφοδιάζεται.

Η γκάμα εξοπλιστικών εκδόσεων του Kuga Hybrid θα μιμηθεί την συνήθη σειρά εκδόσεων του μοντέλου που θα είναι διαθέσιμο στις Trend, Titanium, Titanium X, ST Line, ST Line X.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται στοιχεία όπως τα LED φωτιστικά σώματα, προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED, οι τροχοί των 18 ιντσών και οι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέφτες. Στο εσωτερικό θα διατίθενται επίσης ως standard τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα, το σύστημα διζωνικού κλιματισμού και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών σε συνδυασμό με infotainment οκτώ  ιντσών.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024