Ο Ολυμπιακός μετά τα δυο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε τις δυο προηγούμενες μέρες, ενημέρωσε δήμερα πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον ιό.
Ο Ολυμπιακός μετά τα δυο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε τις δυο προηγούμενες μέρες, ενημέρωσε δήμερα πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον ιό.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου υποβλήθηκαν σε τεστ και ήταν θετικά δυο μέλη που απομονώθηκαν άμεσα ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τα κρούσματα στον Ολυμπιακό είναι τρία χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για παίκτες ή μέλη, με την ομάδα να υποβάλλεται σήμερα σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19.
Και τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ υποβλήθηκαν σήμερα (16/11) σε νέα τεστ για Covid-19».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου