Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την Κυριακή (15/11) πως βρέθηκε κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό στις εξετάσεις που είχαν γίνει το Σάββατο (14/11) ενόψει του αγώνα με τη Σολέ για το Basketball Champions League.
Την Κυριακή (15/11) οι παίκτες αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των «κιτρινόμαυρων» υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για την ανίχνευση του covid-19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Σημειώνεται ότι το κρούσμα που είχε βρεθεί θετικό έχει τεθεί σε απομόνωση σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και αναρρώνει από τον ιό.
Η Ένωση έχει ξεκαθαρίσει ότι όλα τα μέλη ακολουθούν πιστά τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία όλων στην ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.