Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια και καταπίεση : Ποια είναι αυτά που θα συμπεριφέρονται χωρίς πίεση εντός σχέσης ;

Ζώδια και καταπίεση : Ποια είναι αυτά που θα συμπεριφέρονται χωρίς πίεση εντός σχέσης ;

Κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι αρκετά σωστά ή έστω να δείχνουν πιο συχνά κατανόηση σε σχέση με κάποια άλλα

Ζώδια τα οποία είναι πιο ήρεμα και πιο σίγουρα για τον εαυτό τους, είθισται να θέλουν κιόλας πιο ισορροπημένη σχέση με τον σύντροφό τους.

Κριός

Μπορεί να είναι κάπως καριερίστας, κυνικός ή και λίγο απόμακρος, όμως δε θα σε καταπιέσει ποτέ. Δε θα σε ρωτήσει γιατί βγήκες την τάδε ώρα, με ποιούς βγήκες και γιατί.

Θέλει να ξέρει ότι περνάς καλά με τον εαυτό σου και ότι αυτό παράλληλα βγαίνει προς τη σχέση σας. Έτσι θα μπορέσει να έχει και μια ήρεμη συζήτηση μαζί σου για διάφορα θέματα.

Επειδή ο Κριός έχει μάθει να είναι αυτάρκης, αυτό πρακτικά τον κάνει να μη νιώθει ανασφάλεια και να είναι πολύ cool με τις επιλογές σου.

Τοξότης

Δεν υπάρχει περίπτωση το ζώδιο της καλοπέρασης και της ελευθερίας, να το δεις να σου μιλάει επιβλητικά και να σου λέει με ποιον θα βγεις και με ποιον όχι.

Θέλει να ξέρει ότι έχεις και εσύ τα δικά σου «θέλω» και τη δική σου προσωπικότητα και για την ακρίβεια αυτό τον ελκύει σε κάποιον.

Σαφώς και θα θέλει να περνάτε χρόνο μαζί και να κάνετε διάφορες δραστηριότητες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι σε θέλει κλεισμένη σε ένα σπίτι. Το αντίθετο μάλιστα. Θα σου πει να βγεις και θα σου προτείνει και μέρος που να πας με τους κολλητούς σου.

Λέων

Είναι πολύ περήφανος και φιλόδοξος. Αυτό πρακτικά τον κάνει να σε θαυμάζει όταν παίρνεις δικές σου πρωτοβουλίες. Θέλει να σε βλέπει να δουλεύεις σκληρά γιατί έτσι ξέρει ότι άξιζε να σε επιλέξει. Ότι είσαι άτομο που δεν «αράζει».

Μην περιμένεις να σου κάνει «σκηνή» επειδή άργησες να γυρίσεις ή μιλάς αργά στο τηλέφωνο. Σέβεται την ιδιωτικότητά σου, τον χώρο και τον χρόνο σου.

Ξέρει άλλωστε, ότι αν σε καταπιέσει εσύ μπορεί να σταματήσεις να τον θέλεις. Οπότε σιγά μη σου δώσει μια τέτοια έτοιμη πρόφαση έτσι απλά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024