Είναι σημαντικό να γίνει ξεκάθαρο, ότι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, ως ζώδια του νερού είθισται να είναι αρκετά πιο συναισθηματικά.

Το στοιχείο του νερού, τους δίνει επίσης και κάποια στοιχεία όπως, ένστικτο, ενσυναίσθηση, κατανόηση και δοτικότητα. Είναι τα ζώδια στα οποία θα πεις τα πάντα και δε θα σε κρίνουν εύκολα αυστηρά.

Καρκίνος

Όταν έχει σχέση αφοσιώνεται πλήρως στον άνθρωπό του. Μπορεί να έχει καμια φορά ανασφάλειες, αλλά αυτές πηγάζουν από τη φοβία ότι θα τον εγκαταλείψουν ή ότι θα σταματήσει να τον αγαπάει ο σύντροφός του.

Είναι ρομαντικός και γλυκός όταν πρέπει ενώ μπορεί να αλλάξει και να γίνει πιο ερωτικός και στο κρεβάτι, συνήθως έχει κάποιες στάσεις που προτιμά περισσότερο από κάποιες άλλες. Του αρέσει να δέχεται αγάπη και να δίνει αγάπη στο έπακρον και αυτό τον κάνει ξεχωριστό και πολύ δοτικό.

Σκορπιός

Έχει ένα αρνητικό που αν το ξεπεράσει και προχωρήσει παρακάτω, θα γίνει ο ιδανικός σύντροφος που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου συνέχεια. Ζηλεύει αρκετά και πολλές φορές μπορεί να κάνει σενάρια ότι τον απατάς.

Αν παραβλέψεις αυτό όμως, κατά τα άλλα δίνεται πολύ στη σχέση του και το πόσο αγαπάει τον σύντροφό του το εκφράζει κυρίως μέσω του σεξ. Λατρεύει το σεξ. Επίσης ο Σκορπιός συχνά έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα φετίχ που τον κάνουν να βρίσκει διάφορα «κόλπα» στο ερωτικό κρεβάτι.

Ιχθύς

Είναι το ζώδιο που θέλει να κάνει κάποια στιγμή το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσει με τον σύντροφό του. Γενικά είναι συντροφικό ζώδιο και έχει την τάση να θέλει από τις αρχές κιόλας να είναι ξεκάθαρος ως προς το τι νιώθει.

Έχει βέβαια την ανασφάλεια ότι μπορεί ο άλλος να βαρεθεί δίπλα του, αν όμως την ξεπεράσει, τότε θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω. Όταν έχει σχέση βρίσκει καινούργιες ιδέες και προτάσεις για να ικανοποιήσει τον σύντροφό του. Είναι δημιουργικός, ευαίσθητος και συναισθηματικός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr