Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το βίντεο κλιπ του Δημήτρη Σαμόλη «Κουρκουμπίνια» που σκηνοθέτησε η Έφη Γούση

Δείτε το βίντεο κλιπ του Δημήτρη Σαμόλη «Κουρκουμπίνια» που σκηνοθέτησε η Έφη Γούση

Ένα σουρεαλιστικό, συγχρονο παραμύθι ντύνει οπτικά το νέο κομμάτι του Δημήτρη Σαμόλη.

Το κομμάτι «Κουρκουμπίνια» του ηθοποιού και τραγουδιστή Δημήτρη Σαμόλη σκηνοθέτησε η γνωστή για το χαρακτηριστικό, σουρεαλιστικό της στυλ, Έφη Γούση. 

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου τον τρίτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Πινόκιο». Το νέο single του άλμπουμ «Κουρκουμπίνια» μόλις οπτικοποιήθηκε από την Έφη Γούση.

«Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού είναι ένα σύγχρονο παραμύθι στο οποίο ο μικρός μάγος ψάχνει τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο γλυκό του κόσμου. Πέρα όμως από τη ζάχαρη και το αλεύρι που φτιάχνουν τη ζύμη, ο μικρός μάγος καταλαβαίνει ότι λείπει αυτό το κάτι που κάνει «το γλυκό να δέσει». Έτσι βάζει λίγο ξύσμα από λεμόνι, το οποίο φέρνει την ισορροπία, όπως τα καβγαδάκια στις ερωτικές σχέσεις» λέει η ανακοίνωση που συνοδεύει το όμορφο βίντεο. 

«Μια εβδομάδα πριν το δεύτερο lockdown μαζευτήκαμε δέκα καλλιτέχνες στον υποβλητικό χώρο του Λατομείου Διονύσου με σκοπό να βρούμε τη μυστική συνταγή που μας κάνει χαρούμενους σε δύσκολους καιρούς. Για μένα είναι η επιστροφή στην αθωότητα μέσα από το παραμύθι και τη μουσική.» λέει για το βίντεο ο Δημήτρης Σαμόλης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024