Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Συγκινητική αναφορά Παπαευαγγέλου στους δύο γιατρούς που έχασαν τη ζωή τους

Κοροναϊός : Συγκινητική αναφορά Παπαευαγγέλου στους δύο γιατρούς που έχασαν τη ζωή τους

Στους δυο γιατρούς που έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κοροναϊό, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου

Στους δυο γιατρούς που έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κοροναϊό, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.

«Δυστυχώς το δεύτερο πανδημικό κύμα καλπάζει σε όλη την Ευρώπη, όπως και στη χώρα μας» είπε, ενώ θέλοντας να τονίσει για ακόμα μια φορά ότι όλοι είμαστε ευάλωτοι στον ιό, αναφέρθηκε στον θάνατο του 52χρονου γιατρού της Βουλής, καθώς και στον θάνατο του 42χρονου πνευμονολόγου.

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρό ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε χάσαμε δύο νέους ανθρώπους, μάχιμους συναδέρφους μας, γιατρούς» είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαευαγγέλου.

Αυτό δείχνει ότι κανένας δεν είναι υπεράνω, συμπλήρωσε για να καταλήξει πως «είμαστε όλοι ευάλωτοι. Κανένας μας δεν είναι υπεράνω αυτής της λοίμωξης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των δύο γιατρών, τη μάχη με τον φονικό ιό έχασε και μια 50χρονη νοσοκόμα από το ΑΧΕΠΑ, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024