Η Εθνική Ελβετίας έφθασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, ωστόσο η αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Μορένο.
Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο τερματοφύλακας Γιαν Ζόμερ.
Ο 31χρονος πορτιέρο της Γκλάντμπαχ είναι μόνιμο μέλος της Εθνικής Ελβετίας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης.
Αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, ήταν ξεχωριστό για εκείνον.
Εκτός από τις επεμβάσεις του, έπιασε δύο φορές (!) πέναλτι που εκτέλεσε ο Σέρχιο Ράμος, σε διάστημα 23 λεπτών.
Το αξιοσημείωτο σε αυτό είναι πως ο έμπειρος άσος απέκρουσε πρώτη φορά στην καριέρα του με το εθνόσημο πέναλτι.
Συγκεκριμένα, παρότι πραγματοποίησε την πρώτη του διεθνή συμμετοχή το 2012 και έκτοτε μετρά 54 συμμετοχές, δεν το είχε καταφέρει μέχρι χθες (14/11).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.