Η Εθνική Ελβετίας έφθασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, ωστόσο η αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Μορένο.
Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο τερματοφύλακας Γιαν Ζόμερ.
Ο 31χρονος πορτιέρο της Γκλάντμπαχ είναι μόνιμο μέλος της Εθνικής Ελβετίας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης.
Αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, ήταν ξεχωριστό για εκείνον.
Εκτός από τις επεμβάσεις του, έπιασε δύο φορές (!) πέναλτι που εκτέλεσε ο Σέρχιο Ράμος, σε διάστημα 23 λεπτών.
Το αξιοσημείωτο σε αυτό είναι πως ο έμπειρος άσος απέκρουσε πρώτη φορά στην καριέρα του με το εθνόσημο πέναλτι.
Συγκεκριμένα, παρότι πραγματοποίησε την πρώτη του διεθνή συμμετοχή το 2012 και έκτοτε μετρά 54 συμμετοχές, δεν το είχε καταφέρει μέχρι χθες (14/11).
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.