
Ελβετία – Ισπανία : O Ζόμερ έπιασε δύο πέναλτι του Ράμος!
Ο Γιαν Ζόμερ όρθωσε τείχος στον Σέρχιο Ράμος και δεν του επέτρεψε να σκοράρει σε πέναλτι μετά από 25 σερί εύστοχες εκτελέσεις.
Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο ματς της Ελβετίας με την Ισπανία για το Nations League. Στο παιχνίδι που ο Σέρχιο Ράμος έγραψε ιστορία αφού έφτασε τις 177 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα κι έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος σε συμμετοχές, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή για τους Ισπανούς.
Ο 34χρονος αμυντικός είδε τον Γιαν Ζόμερ να του λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι δύο φορές!! βάζοντας τέλος σε ένα σερί 25 εύστοχων εκτελέσεων το οποίο έτρεχε από το 2018 με Ρεάλ και Ισπανία. Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που έχασε ο Ράμος στην καριέρα του με την εθνική ομάδα. Πρώτος σε χαμένα πέναλτι με τους «φούριας ρόχας» είναι ο Νταβίντ Βίγια με πέντε.
En el día menos oportuno se acabó la racha: tras 25 penaltis seguidos sin fallo, falló Ramos.
— MisterChip (Alexis) (@2010MisterChip) November 14, 2020
Más penaltis fallados con España:
5 Villa
4 Cesc
3 Señor, Torres y RamosEspaña ha fallado 40 penaltis en los 709 partidos que ha jugado en sus 100 años de historia.
— MisterChip (Alexis) (@2010MisterChip) November 14, 2020
Η αρχή έγινε στο 57′ όταν ο Ζόμερ τον νίκησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και στο 80′ ο Ελβετός τερματοφύλακας τον νίκησε και πάλι κρατώντας το μηδέν σε εκείνο το σημείο του ματς.
<
- Στη φρεγάτα «Κίμων» ο Μακρόν, με Μητσοτάκη και Δένδια
- Ο ευρωπαϊσμός της ΝΔ τελειώνει εκεί όπου ξεκινούν τα σκάνδαλά της
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει μια «γεύση» από τις backstage στιγμές του Maestro
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)


