Ο Κίλιαν Εμπαπέ είχε αποκομίσει έναν μυϊκό τραυματισμό στην Παρί Σεν Ζερμέν και η συμμετοχή με την εθνική Γαλλίας θα κρινόταν την τελευταία στιγμή. Τελικά ο νεαρός επιθετικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ για το σημερινό (14/11) παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία.
Μάλιστα, δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή των «τρικολόρ» για το ματς. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς στον όμιλο τους στο Nations League και το παιχνίδι τους αποτελεί ένα από τα κορυφαία της διοργανώσης.
Ο ταλαντούχος επιθετικός θα ήθελε να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, ωστόσο ούτε το ιατρικό τιμ αλλά ούτε και ο ίδιος, θα ρισκάρουν την συμμετοχή του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».