Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Εθνική από την Σλοβενία

Ήττα για την Εθνική από την Σλοβενία

Παρόλο που βρέθηκε πίσω με δέκα πόντους στη λήξη της τρίτης περιόδου η Εθνική τα έδωσε όλα για τη νίκη στο τέλος, ωστόσο η Σλοβενία διατήρησε το προβάδισμα της και κέρδισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 77-70.

Η γυναικεία Εθνική ομάδα μπάσκετ βρέθηκε πίσω με δέκα πόντους στη λήξη της τρίτης περιόδου, τα έδωσε όλα για τη νίκη στο τέλος, ωστόσο η Σλοβενία διατήρησε το προβάδισμα της και κέρδισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 77-70.

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στη Σλοβενία, η οποία έχοντας την Σαντέ Έβανς σε εξαιρετική κατάσταση έφτασε στο +8 με τη λήξη του. Ωστόσο, η Ελλάδα ανέτρεψε τα δεδομένα. Εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως Έβανς και Λίσετς δεν ήταν στο παρκέ, η Σταμολάμπρου έδωσε επιθετικές λύσεις και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τις Σλοβένες να έχουν διαφορά μόνο ενός καλαθιού (36-38).

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για την Εθνική. Η Φασούλα τραυματίστηκε και έφυγε με το φορείο για να πάει άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και έτσι η Σλοβενία βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί με διψήφια διαφορά με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (54-64).

Η Ελλάδα, ωστόσο, δεν παράτησε το παιχνίδι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση (68-71), αλλά η ολική ανατροπή δεν μπόρεσε να γίνει, με την Ντέμπελιακ να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης (70-77).

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024