Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Αλλαγές στο ωράριο σε καταστήματα τροφίμων

Lockdown : Αλλαγές στο ωράριο σε καταστήματα τροφίμων

Νέο ωράριο, προσαρμοσμένο στο αυστηρό lockdown που τέθηκε σε εφαρμογή σήμερα, θα ισχύει για σούπερ μάρκετ, φούρνους, φαρμακεία και άλλα καταστήματα. Συγκεκριμένα, όλα τα παραπάνω θα κλείνουν από τις 20:30

Νέο ωράριο, προσαρμοσμένο στο αυστηρό lockdown που τέθηκε σε εφαρμογή σήμερα, θα ισχύει για σούπερ μάρκετ, φούρνους, φαρμακεία και άλλα καταστήματα. Συγκεκριμένα, όλα τα παραπάνω θα κλείνουν από τις 20:30.

Επιπλέον, ειδικά από σήμερα, για τα σούπερ μάρκετ έρχεται πλαφόν στις αυξήσεις τιμών, όπως είπε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις ανατιμήσεις που καταγράφηκαν σε βασικά προϊόντα.

Μετά από καταγγελίες των καταναλωτών για ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, το Υπουργείο Ανάπτυξης προχωρά σε σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά.

Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε τους παραβάτες με τσουχτερά πρόστιμα.

«Τη Δευτέρα θα καταθέσω στη Βουλή εκ νέου τροπολογία που είχα ψηφίσει… έκτακτες εξουσίας για να ελέγξουμε την κερδοσκοπία βάση του ποσοστού κέρδους στα προϊόντα… και θα κάνω ασταμάτητους ελέγχους σε όλα τα σούπερ μάρκετ, αν δω ότι σούπερ μαρκετ έχει πάει και έχει βγάλει υπερβολικό κέρδος μόνο και μόνο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί ότι κάποιοι άλλοι είναι κλειστοί τα πρόστιμα θα είναι τεράστια».

Το 2ο lockdown φέρνει ανατροπές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Από σήμερα, Παρασκευή, όλα τα καταστήματα τροφίμων: super και mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καθώς και φαρμακεία και συνεργεία αυτοκινήτων θα παραμένουν ανοιχτά έως τις 20:30 το βράδυ.

Όμως για τα super και mini market θα επιτρέπεται το delivery προϊόντων έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Εξαίρεση πάντως αποτελούν τα περίπτερα τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.  Το νέο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει για όσο διάστημα διαρκέσει η καραντίνα.

Sports in

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς (vids)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχα όλα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν γκολ και θέαμα μένοντας ισόπαλες (3-3) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024