
Super League : Σενάριο για αγωνιστική δράση και μέσα στις γιορτές
Ενδέχεται να υπάρξει αγωνιστική δράση στη Super League και το διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Πιο ορατό από ποτέ φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες στη Super League μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πρόγραμμα που φαίνεται πως δε βγαίνει χρονικά, αφού ήδη το καλεντάρι δεν είχε πολλές ανοιχτές ημερομηνίες και πλέον με τις αναβολές έχει ακόμα λιγότερες.
Η κατάσταση που επικρατεί λόγω κοροναϊού ενδέχεται να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League.
Μια από αυτές λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι η τοποθέτηση μιας αγωνιστικής το διάστημα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Με τα ως τώρα δεδομένα η τελευταία αγωνιστική του 2020 θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ η επιστροφή στη δράση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου.
Όμως, είναι πιθανό ανάμεσα σε αυτές τις κενές 12 μέρες να υπάρξει μία επιπλέον αγωνιστική, για να ολοκληρωθεί η χρονιά στην ώρα της.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
