Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάζλο Μπόλονι, το πρώτο αίμα

Λάζλο Μπόλονι, το πρώτο αίμα

Ο Λάζλο Μπόλονι φημίζεται στην καριέρα του για την επιβολή της πειθαρχίας στα αποδυτήρια. Και τώρα καλείται να το πετύχει στον Παναθηναϊκό, διαχειριζόμενος το παράπτωμα του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο… Οι δύο νίκες με Λαμία και Απόλλωνα δεν ήταν αρκετές για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και η ήττα από τον Ατρόμητο το επιβάρυνε. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ικανός προπονητής και το βιογραφικό του το αποδεικνύει, όμως δεν είναι μάγος… Όπως εξήγησε ο ίδιος, τόσο στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό, όσο και στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Επιπροσθέτως, ο Λάζλο Μπόλονι κλήθηκε να διαχειριστεί το πρώτο κρούσμα απειθαρχίας: το ξέσπασμα του Φεντερίκο Μακέντα μετά την αντικατάσταση του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός επιθετικός πέταξε ένα μπουκάλι μπροστά από τον πάγκο, δείχνοντας τον έντονο εκνευρισμό του.

Ο Μπόλονι δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, αλλά το συζήτησε με τον Μακέντα σε δεύτερο χρόνο. Το10.gr εξήγησε ότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα λεγόμενα του Ιταλού στράικερ, αλλά δεν θα τραβήξει στα άκρα την υπόθεση και συμπεριφέρεται με διαλλακτικότητα. Προς το παρόν, γιατί για τον Μπόλονι η πειθαρχία και ο σεβασμός στα αποδυτήρια είναι δύο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία για να λειτουργήσει μία ομάδα.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Μπόλονι στο ζήτημα, θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Ίσως ο Μακέντα να τιμωρηθεί σιωπηρά, με μία απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού η οποία δεν θα «διαρρεύσει». Όσο για τη φύση της ποινής, αυτή θα την ξέρει μόνο ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, το παράπτωμα του Μακέντα ήταν το… πρώτο αίμα του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος φημίζεται στην καριέρα του ότι είναι άτεγκτος. Άλλωστε, στην τελευταία του δουλειά πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα, ο Μπόλονι συγκρούστηκε με το μεγάλο αστέρι της Γκεντ, όταν θεώρησε ότι ένας παίκτης τον υπονομεύει. Μία σύγκρουση που εν τέλει κόστισε στον Μπόλονι τη θέση του. Αλλά ο Μπόλονι δεν υπαναχώρησε από τις αρχές του.

Ο Μπόλονι έκρινε ότι ο Μακέντα δεν ξέφυγε από τα όρια. Τα «άγγιξε», εξ’ ου και η δυσαρέσκεια του προπονητή. Σίγουρα, όμως, ο επόμενος ο οποίος θα τολμήσει να αμφισβητήσει την εξουσία του Μπόλονι, θα έχει διαφορετική μεταχείριση. Στο «Καλαφάτης» ένας έχει το γενικό πρόσταγμα και αυτός είναι ο Ρουμάνος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024