Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κύκλος των Γυναικών

Ο Κύκλος των Γυναικών

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 10 νέα επεισόδια (4ος κύκλος) της σειράς The Crown θα είναι διαθέσιμα στη πλατφόρμα του Netflix.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ο 4ος κατά σειρά κύκλος της βρετανικής σειράς The Crown θα είναι διαθέσιμος στη πλατφόρμα του Netflix. Παρακολουθώντας το επίσημο trailer του νέου κύκλου και παίρνοντας την πρώτη, αρχική γεύση βγάζεις έστω και στα γρήγορα ένα συμπέρασμα: Πρόκειται για τον κύκλο των Γυναικών. Στο κάδρο δίπλα πια στην Ελισάβετ εισέρχονται ( μάλλον, εισβάλλουν) η  Margaret Thatcher και η Diana Spencer – η πριγκίπισσα Diana ή και Lady D. για το φιλοθεάμον κοινό όλων των ηλικιών.

Ο 4ος Κύκλος – ο Κύκλος των Γυναικών-σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της παραγωγής καλύπτει το χρονικό διάστημα μεταξύ 1977 και 1990. Ας μην προσπεράσουμε τις ημερομηνίες τόσο εύκολα. Έχουν και εκείνες την ιδιαίτερη αξία τους. Το 1977 απέχει δύο χρόνια από την ανάδειξη της Thatcher στην αρχηγεία των Συντηρητικών και επίσης, δύο χρόνια από την νίκη της στις εκλογές και την ανάληψη από μέρους της πρωθυπουργίας. Άρα, το ΄77 είναι στη μέση – είναι πια αρχηγός των Συντηρητικών και ετοιμάζεται να δώσει τη μάχη της κάλπης. Μεγάλο μέρος του στόρι του 4ου κύκλου αφορά τις δύο κυρίες – την Βασίλισσα και την «Σιδηρά Κυρία»- και τις υπόκωφες συγκρούσεις τους. Η «κόρη του μπακάλη» που καταφέρνει να υποσκελίσει τους άνδρες του «κατεστημένου» δεν ήταν αρεστή στην Αυλή της Μεγαλειοτάτης.

Η Λαίδη Diana θα κάνει την είσοδο της δύο χρόνια μετά την εγκατάσταση της Margaret Thatcher στη Downing Street 10. Ο γάμος της – με προβεβλημένα όλα τα στοιχεία του λαϊκού παραμυθιού- με τον Διάδοχο του Θρόνου γίνεται το 1981 και η συνέχεια στις οθόνες… Και πιστέψτε με, το θέαμα θα είναι χορταστικό από κάθε άποψη.

Στο 4ο κύκλο πέρα από τον παραμυθένιο γάμο του Καρόλου και της Diana θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σκηνές από την περιοδεία των νεονύμφων το 1983 στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τον πόλεμο στα Φώκλαντς ( το νησιωτικό αρχιπέλαγος στο Νότιο Ατλαντικό) ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Αργεντινή το 1982, το επεισόδιο με τον απρόσκλητο επισκέπτη Michael Fagan στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Μεγαλειοτάτης, την κηδεία του γηραιού λόρδου Mountbatten με το σοκ της δολοφονίας του αλλά και τις επιδόσεις της Diana σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής…

Κοντός ψαλμός αλληλούια – την ερχόμενη Κυριακή τα 10 νέα επεισόδια του 4ου κύκλου θα είναι διαθέσιμα στο Netflix – 10 νέα επεισόδια και όποιος αντέξει!

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024