Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ιδιάζουσα ένταση, κόντρες και σπόντες στο «Big Brother».

Αυτή η ένταση μάλιστα έχει γίνει ακόμη πιο εμφανής, ιδιαίτερα στα τελευταία επεισόδια, μετά από μία  αναφορά που έκανε η Ραμόνα.

Πιο συγκεκριμένα είπε η ίδια στον Θέμη ότι η Άννα Μαρία είχε πει για εκείνον στο παρελθόν πως είναι «η ντροπή των γκέι».

Μετά από έναν τσακωμό που είχαν πριν από λίγες ημέρες ο Θέμης και η Άννα Μαρία, τα πράγματα πήραν εντελώς άλλη κατεύθυνση στη συζήτηση που είχαν.

Εκείνη προσπάθησε ξανά να του εξηγήσει τι εννοούσε και να ζητήσει από τον 18χρονο συγγνώμη. Ο Θέμης ωστόσο δε δέχτηκε τη συγγνώμη της Άννας Μαρίας.

Οι δυο τους συζήτησαν δίχως ένταση στην κουζίνα και παράλληλα ο Θέμης έδινε κάποιες εξηγήσεις για τον εαυτό του. Έλεγε κάποια πράγματα για εκείνον στην Άννα Μαρία όπως: «Είμαι θηλυπρεπής. Δεν είμαι πολύ αρρενωπός. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κορίτσι. Είμαι ένα αγόρι που είναι πιο θηλυπρεπές».

Την ώρα που έκανε αυτή τη διευκρίνηση η Άννα Μαρία προχώρησε στο να εκφράσει μια άλλη απορία, ρωτώντας τον: «Πας και με γυναίκες;».

Ο Θέμης με τη σειρά του της απάντησε: «Όχι. Αλλά σε παρακαλώ μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι το γελοιοποιούμε το θέμα. Μου αρέσουν μόνο τα αγόρια».

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο