Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικό βίντεο: Ηλικιωμένος Ιταλός κάνει καντάδα στη σύζυγό του που νοσηλεύεται

Συγκινητικό βίντεο: Ηλικιωμένος Ιταλός κάνει καντάδα στη σύζυγό του που νοσηλεύεται

Ο κοροναϊός δεν επέτρεψε στο ζευγάρι να συναντηθεί, όμως η αγάπη τους δεν μπορούσε να νικηθεί από τα περιοριστικά μέτρα

Ότι ακολουθούσε την καρδιά του δήλωσε 81χρονος Ιταλός που έκανε καντάδα στη σύζυγό του, κάτω από το παράθυρο του δωματίου όπου νοσηλευόταν.

Ο Στέφανο Μποτσίνι δεν μπορούσε να επισκεφθεί τη σύζυγό του, Κάρλα, στο νοσοκομείο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό. Έτσι αποφάσισε να της παίξει με το ακορντεόν του τα κομμάτια που είχαν σημαδέψει τον έρωτά τους.

Η ρομαντική κίνηση συνέβη το πρωί της Κυριακής, στο προαύλιο του νοσοκομείου στο Καστέλ Σαν Τζιοβάνι, μιας πόλης στη βόρεια Ιταλία.

«Το έκανα για την Κάρλα. Για να της δείξω πόσο πολύ την αγαπώ και να την ευχαριστήσω για όλα όσα μου έχει δώσει», δήλωσε ο Μποτσίνι στον Guardian. «Δεν μπορούσα να τη δω στο νοσοκομείο, για αυτό και πήγα στο προαύλιο με το ακορντεόν μου. Μου το υπαγόρευσε η καρδιά μου. Όταν άκουσε τη μουσική κοίταξε έξω από το παράθυρο. Έτσι μπόρεσα τουλάχιστον να τη δω».

Το πρώτο τραγούδι που της έπαιξε ήταν το Spanish Eyes του Engelbert Humperdinck.

«Λάτρευε αυτό το τραγούδι, το παίζω πολύ συχνά για εκείνη στο σπίτι», εξήγησε. «Έπαιξα και άλλα που είναι γνωστά σε όλους, το ένα κομμάτι μετά το άλλο, δεν σταματούσα. Πολλοί από τους ασθενείς στο νοσοκομείο κοιτούσαν από τα παράθυρά τους».

Η 74χρονη Κάρλα πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα μετά από 10 ημέρες νοσηλείας, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε τεστ για καρκίνο. Το νοσοκομείο δεν έχει πτέρυγα κοροναϊού, όμως απαγορεύονται οι επισκέψεις ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού στις πτέρυγες.

«Προσφέρθηκαν να τη φέρουν σπίτι με ασθενοφόρο. Τους είπα όχι, θα έρθω να την πάρω αμέσως. Είμαστε πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου. Η ασθένεια που έχει είναι πολύ σοβαρή και τώρα θα χρειαστεί θεραπεία σε εξειδικευμένο νοσοκομείο».

«Λατρεύω τη μουσική, και όταν παίζω ακορντεόν, φέρνει σε όλους διασκέδαση και χαρά», δήλωσε. «Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι τόσο φρικτό, που χρειαζόμαστε τη μουσική για να αισθανθούμε καλύτερα».

Ο Μποτσίνι γνώρισε τη σύζυγό του όταν και οι δυο τους διένυαν τη δεκαετία των 20 και είναι παντρεμένοι επί 47 χρόνια. Έχουν τρία παιδιά, όμως έχασαν το μικρότερο από καρκίνο όταν ήταν μόλις 25 ετών.

Η πόλη που ζουν βρίσκεται κοντά στη Λομβαρδία, την περιοχή που δέχτηκε το σφοδρότερο πλήγμα από τον κοροναϊό.

«Προσπαθούμε να μένουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην κολλήσουμε κοροναϊό», εξηγεί ο Μποτσίνι. «Όμως είναι σημαντικό να βλέπουμε με τα μάτια και την καρδιά μας, και να προσπαθούμε να βοηθάμε τους άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024