Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Θερίζει τη Σερβία η πανδημία - Καταρρέουν τα νοσοκομεία

Κοροναϊός : Θερίζει τη Σερβία η πανδημία – Καταρρέουν τα νοσοκομεία

Η χειρότερη ημέρα από την εκδήλωση της πανδημίας του κορονοϊού καταγράφεται την Τετάρτη σήμερα στην Σερβία όπου επιβεβαιώθηκαν 3.536 νέα κρούσματα ενώ 21 ασθενείς απεβίωσαν.

Η χειρότερη ημέρα από την εκδήλωση της πανδημίας του κορονοϊού καταγράφεται την Τετάρτη σήμερα στην Σερβία όπου επιβεβαιώθηκαν 3.536 νέα κρούσματα ενώ 21 ασθενείς απεβίωσαν. Κάθε τέταρτο δείγμα που εξετάστηκε εργαστηριακά το τελευταίο 24ωρο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, αναφέρεται στο επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Επιτροπή δημόσιας υγείας.

Στα νοσοκομεία της χώρας η πληρότητα αγγίζει το 100% ενώ λιγοστεύουν και οι ελεύθερες κλίνες στις προσωρινές νοσοκομειακές δομές που δημιουργήθηκαν στο κλειστά στάδια Arena στο Νέο Βελιγράδι και Chair στην πόλη Νις.

Εχουν προσβληθεί 70.424

Την Πέμπτη, συνεδριάζει εκτάκτως η κυβερνητική επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων για να αποφασίσει την λήψη μέτρων αποτροπής μετάδοσης της νόσου. Παράλληλα στην συνεδρίαση τη Βουλής όπου εξετάζεται η αναθεώρηση του προϋπολογισμού θα συζητηθεί νομοσχέδιο που επιτρέπει την επιβολή κυρώσεων υπό την μορφή προστίμων για την μη τήρηση των μέτρων που ήδη ισχύουν, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων μετά τις 11:00 η ώρα το βράδυ.

Στην Σερβία μέχρι σήμερα προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό 70.424 άνθρωποι και απεβίωσαν 936. Σήμερα στα νοσοκομεία αναφοράς νοσηλεύονται 2.959 ασθενείς εκ των οποίων οι 143 είναι διασωληνωμένοι.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024