Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέισον Μομόα : «Μετά το Game of Thrones δε μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά»

Τζέισον Μομόα : «Μετά το Game of Thrones δε μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά»

Ο Τζέισον Μομόα, στη συνέντευξή του στο περιοδικό Instyle προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση που σχεδόν σόκαρε τους θαυμαστές του

Ο Τζέισον Μομόα, στη συνέντευξή του στο περιοδικό Instyle προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση που σχεδόν σόκαρε τους θαυμαστές του

Τα χρέη και η ζωή μετά το Game of Thrones

«Aquaman» star Jason Momoa recalled how he struggled to pay the bills after his character Khal Drogo was killed off of «Game of Thrones» in 2011.

Δημοσιεύτηκε από NBC10 Philadelphia στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

«Εννοώ πως, πεινούσαμε μετά το Game of Thrones», δηλώνει. Κι εξηγεί πως μετά το τέλος της σειράς κι ενώ θα περίμενε κανείς πως οι προτάσεις θα «έπεφταν βροχή, εκείνες δεν έλεγαν να έρθουν και οι υποχρεώσεις του έτρεχαν.

«Δε μπορούσα να βρω δουλειά. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη πρόκληση όταν έχεις μωρά και είσαι χρεωμένος από παντού», παραδέχτηκε ο Μομόα.

Jason Momoa has never seen a shade of pink he didn’t like.

Δημοσιεύτηκε από Vanity Fair στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Τα πράγματα άλλαξαν το 2014, όταν αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει τη δική του ταινία «Road to Paloma», στην οποία πρωταγωνίστησε κιόλας, ενώ αργότερα ήρθε και ο ρόλος του Arthur Curry στο Aquaman με την ταινία να ξεπερνά το 1,1 δισ. δολαρίων στο διεθνές box office, με το σίκουελ να αναμένεται το 2022.

Στη συνέντευξη για λογαριασμό του Instyle, βλέπουμε τον ηθοποιό σε μία ανατρεπτική φωτογράφηση, καθώς ποζάρει στο φακό με διάφορα ροζ outfits δηλώνοντας πως αισθάνεται πολύ σίγουρος για τον ανδρισμό του οτιδήποτε κι αν φοράει.

«Είμαι πολύ σίγουρος για την αρρενωπότητα μου»

«Το ροζ είναι πανέμορφο χρώμα και είμαι πολύ σίγουρος για την αρρενωπότητα μου. Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα τι θα σκεφτεί ο καθένας. Όλοι έχουμε την αρσενική και τη θηλυκή πλευρά μέσα μας. Πρέπει να αποδεχτούμε και τις δύο» ξεκαθάρισε στη συνέντευξή του ο Τζέισον Μομόα

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024