Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τattoo φτιαγμένο από τις... στάχτες του Charles Manson κάνει τον γύρο του Internet

Τattoo φτιαγμένο από τις… στάχτες του Charles Manson κάνει τον γύρο του Internet

Βουτώντας το μελάνι του στις στάχτες ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους κακοποιούς του πλανήτη, ένας tattoo artist δημιουργεί!

Ναι, συνέβη κι αυτό.

Ένας Αμερικανός tattoo artist με το ευφάνταστο ψευδώνυμο Ryan Almighty (Ryan ο Παντοδύναμος, δηλαδή) εκτέλεσε ένα tattoo με μελάνι βουτηγμένο στις στάχτες(!) του διαβόητου Τσαρλς Μάνσον πάνω στο πρόσωπο ενός πελάτη και φίλου του, ονόματι Patrick Boos. Το tattoo αποτελείτο από δύο λέξεις που σημαίνουν πολλά για τους «μύστες» της όλης φάσης: Helter Skelter.

Ποιος ήταν ο Μάνσον;

Ο Τσαρλς Μάιλς Μάνσον (1934-2017) ήταν Αμερικανός εγκληματίας και ηγέτης αίρεσης, ο οποίος δημιούργησε τη δεκαετία του 1960 στην Καλιφόρνια μια ομάδα που έγινε γνωστή ως Οικογένεια Μάνσον. Οι ακόλουθοι του Μάνσον διέπραξαν εννέα δολοφονίες το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 1969.  Αρχικά ο Μάνσον είχε καταδικαστεί σε θανατική, αλλά τελικά η ποινή του μεταβλήθηκε σε ισόβια κάθειρξη γιατί το 1972 η πολιτεία της Καλιφόρνια κατάργησε τη θανατική ποινή.

Ο Μάνσον πίστευσε σε αυτό που αποκαλούσε «Helter Skelter», όρο που άντλησε από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles, φυσικά δίνοντάς του παντελώς διαφορετική ερμηνεία. Το Helter Skelter, βάσει του Μάνσον, θα ήταν ένας επικείμενος αποκαλυπτικός φυλετικός πόλεμος, το οποίο περιγράφεται σε μία δικιά του έκδοση στίχων του προαναφερθέντος τραγουδιού. Κατ’ επέκταση, θεωρούσε ότι οι φόνοι θα επισπεύσουν τον «επικείμενο» πόλεμο. Ο Μάνσον δεν άργησε να ανχθεί σε underground είδωλο της παράνοιας, της βίας και του μακάβριου, του σκοτεινού.  Πριν τους φόνους, ο Μάνσον, ήταν τραγουδιστής και τραγουδοποιός του περιθωρίου της μουσικής βιομηχανίας του Λος Άντζελες. Μετά τις κατηγορίες και την καταδίκη του, ηχογράφησε κάποια τραγούδια, τα οποία είχαν κάποια εμπορική επιτυχία. Αρκετοί ήταν οι μουσικοί, επίσης, που τα διασκεύασαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024