Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ο πεθερός του Έλληνα CEO της Pfizer στο MEGA

Κοροναϊός : Ο πεθερός του Έλληνα CEO της Pfizer στο MEGA

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Ισαάκ Αλχανάτης, πεθερός του έλληνα CEO της Pfizer – της εταιρείας που δίνει ελπίδα για το εμβόλιο κατά του κοροναϊού

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Ισαάκ Αλχανάτης, πεθερός του έλληνα CEO της Pfizer – της εταιρείας που δίνει ελπίδα για το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

«Ο γαμπρός μου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Τον γνώρισα όταν αρραβωνιάστηκε με την κόρη μου πριν 25 χρόνια και από τότε τον λάτρεψα. Αν θυμάμαι καλά, μετά από 1 – 1,5 χρόνο που παντρεύτηκαν, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, πήγε στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε Αμερική» είπε ο κ. Αλχανάτης.

Απαντώντας γιατί ο κ. Μπουρλάς εγκατέλειψε την Ελλάδα που τόσο αγαπούσε, ο ίδιος είπε ότι «οι κυνηγοί κεφαλών συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να τραβήξουν τα καλύτερα κεφάλια της Ελλάδας κοντά τους».

«Το σπίτι του σήμερα είναι στη Νέα Υόρκη, που μένει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Εκείνος έρχεται λίγο το καλοκαίρι. Εγώ πηγαίνω μια φορά στα 1-2 χρόνια» συνέχισε ο κ. Αλχανάτης.

«Μίλησα μαζί του και του έδωσα συγχαρητήρια. Χαρήκαμε μαζί. Αμέσως θα κάνω το εμβόλιο αν μου δοθεί η ευκαιρία» κατέληξε ο κ. Αλχανάτης.

Δείτε όσα είπε στο MEGA

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024