Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωζώ Σαπουντζάκη : Σπάνιο «κλικ» με τον Αλέξανδρο Ωνάση

Ζωζώ Σαπουντζάκη : Σπάνιο «κλικ» με τον Αλέξανδρο Ωνάση

Μια σπάνια φωτογραφία με τη «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη μαζί με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας του '60

Μια σπάνια φωτογραφία με τη «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη μαζί με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο, έφερε στο φως μέσα από νέα της ανάρτηση στο Instagram, η Eλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη η οποία έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό τον οποίο διανθίζει με σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ, στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της, ανάρτησε μια ακόμα vintage φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία  βλέπουμε την Ζωζώ Σαπουντζάκη μικρό κορίτσι να κάθεται δίπλα στον Αλέξανδρο Ωνάση τη δεκαετία του ’60 σε νυχτερινό κέντρο της εποχής εκείνης.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’50, η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις.

Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης.

Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκανε την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλάει για το μπρίο της, και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η «βασίλισσα της νύχτας».

Διαβάζουμε στη λεζάντα της δημοσίευσης της Instagram:

«Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 60:

«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς.

Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.

«Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής.

Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια.

Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες.

Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του.

Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε».

View this post on Instagram

Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 60: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ. «Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε». #zozosapountzaki #alexandrosonassis #alexandreonassis #onassissaga #onassis #beautifulgreeks #athensbynight #vintageathens

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024