Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης : «Αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ....»

Χρήστος Λούλης : «Αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ….»

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την δεύτερη καραντίνα ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν θα έκανε ξανά σποτ για τον κοροναϊό.

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την δεύτερη καραντίνα ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν θα έκανε ξανά σποτ για τον κοροναϊό.

Το περιβόητο σποτ

Όπως είπε, γενικά αυτή τη φορά ο κόσμος αντιμετωπίζει πιο «χαλαρά» την καραντίνα και κυκλοφορεί περισσότερο στους δρόμους. «Δεν είμαστε πια τόσο ψαρωμένοι όσο την πρώτη φορά, δεν ξέρω αν αυτό είναι για καλό ή για κακό, πάντως έτσι είναι τα πράγματα».

Με την ευκαιρία του χρόνου που περνά στο σπίτι, εκτός από το να βλέπει ταινίες, διαβάζει, κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι, και διαβάζει τον γιο του που πάει στην Δ’ Δημοτικού.

Μιλά επίσης για τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η καραντίνα στον χώρο των ηθοποιών και στην αποδιοργάνωση που προκαλείται σε όλη τη θεατρική σεζόν. Για να προσθέσει πως «το κακό με μας τους ηθοποιούς είναι πως δεν συχνά δεν υπάρχει κάποια γραπτή σύμβαση ώστε να μπορούμε να βγούμε σε αναστολή εργασίας».

Με αφορμή τη σειρά «42 βαθμοί Κελσίου» όπου συμμετέχει, λέει ότι το μέλλον είναι οι σειρές των οκτώ ή δέκα επεισοδίων.

Αρνητικός δήλωσε στην ερώτηση αν θα συμμετείχε και πάλι σε καμπάνια για τον κορωνοϊό, μετά το σποτ της πρώτης καραντίνας που είχε κατηγορηθεί ως σεξιστικό. «Αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, νομίζω θα αδικούσα το σποτ» είπε χαρακτηριστικά. «Θα σχολίαζαν εμένα και δεν θα έδιναν σημασία στο σποτ» είπε προσθέτοντας: «Νομίζω πως οι περισσότεροι κατάλαβαν πως δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτ».

Εκείνο που τον στενοχώρησε είναι ότι ο ίδιος έγινε «αντικείμενο μεγάλης ανθρωποφαγίας» αλλά και η αντίδραση συναδέλφων του.

Τέλος αναφέρθηκε στη σκηνή με το περιβόητο φιλί του Κ. Κάππα  με τον Π. Ασημακόπουλο στο «Κλείσε τα Μάτια».

Δείτε τι είπε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024