Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Επιμένει ότι κέρδισε και... υπόσχεται σοκαριστικές αποκαλύψεις

Τραμπ : Επιμένει ότι κέρδισε και… υπόσχεται σοκαριστικές αποκαλύψεις

Στην αγαπημένη του ασχολία ενόσω ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επιδίδεται και μετά την ήττα του στις εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή δεν είναι άλλη από το να Twittάρει!

Στην αγαπημένη του ασχολία ενόσω ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επιδίδεται και μετά την ήττα του στις εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή δεν είναι άλλη από το να Twittάρει!

Πιστός στο αφήγημά του, ότι δεν έχει χάσει στις εκλογές, καθώς και πως εκείνος είναι πραγματικός νικητής και ο λόγος που χάνει είναι η κλοπή της νίκης από τους Δημοκρατικούς με νοθεία και απάτη, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχίζει να παραληρεί μέσα από το twitter.

«Το όριο της επικύρωσης των ψηφοδελτίων αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερο από ότι αναμενόταν. Επηρεάζεται μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων. Μείνετε συντονισμένοι» σημείωσε αρχικά.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε… νέο χτύπημα, μέσω του οποίου εξαπέλυσε κατηγορίες και για την εκλογική αναμέτρηση στην πολιτεία της Νεβάδα.

«Η Νεβάδα αποδεικνύεται καταβόθρα πλαστών ψήφων. Νομικοί εκπρόσωποι βρίσκουν πράγματα, που όταν ανακοινωθούν, θα είναι απολύτως σοκαριστικά» είπε.

Φυσικά, όπως σχεδόν κάθε ανάρτηση του Τραμπ τις τελευταίες μέρες, σημειώθηκε «σημειώθηκε» από το Twitter ως αμφιλεγόμενη.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως «ο ισχυρισμός για απάτη στις εκλογές είναι αμφισβητήσιμος».

Υποστηρίζει ακόμα πως θα βγει νικητής

«Η κατάσταση στο Ουισκόνσιν δείχνει πολύ καλή. Χρειάζεται λίγο χρόνο σε νομικό επίπεδο. Θα γίνει πολύ σύντομα» έγραψε στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ για την πολιτεία του Ουισκόνσιν που επίσης έχει γυρίσει υπέρ του Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά αργότερα, αναφέρθηκε και στην Πενσυλβάνια, η οποία και έκρινε οριστικά τη νίκη Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές 2020.

«Στην Πενσυλβάνια μας απέτρεψαν από την παρακολούθηση της καταμέτρησης των ψήφων. Αδιανόητο και παράνομο σε αυτή τη χώρα» έγραψε χαρακτηριστικά, με το tweet του να «σημειώνεται» και πάλι από το μέσο ως αμφιλεγόμενο.

Τέλος, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και την Τζόρτζια, πολιτεία που θα αποδειχθεί παράγοντας μεγάλης προεδρικής νίκης, όπως σημείωσε. «Η Τζόρτζια θα είναι μια μεγάλη προεδρική νίκη, όπως ήταν και το βράδυ των εκλογών» έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024