Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Εργασίες στον χλοοτάπητα του Γ. Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός : Εργασίες στον χλοοτάπητα του Γ. Καραϊσκάκης

Στο φαληρικό γήπεδο γίνονται εργασίες αλλαγής της θερμόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα με αναφύτευση της ψυχρόφιλης ποικιλίας.

Συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου το φαληρικό γήπεδο να είναι έτοιμο για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Superleague και Champions League, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, γίνονται εργασίες αλλαγής της θερμόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα με αναφύτευση της ψυχρόφιλης ποικιλίας. Ήδη μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος έχει στρωθεί με μουσαμάδες για να είναι ταχεία η ανάπτυξη της ψυχροφιλης ποικιλίας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκμεταλλεύονται τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και προχωρούν στις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες, προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος και να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη μετά τη διακοπή είναι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα υποδεχθούν στις 21/11 για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024