
Εθνική : Χωρίς τον Κυριακόπουλο η προπόνηση, αναμονή για τα αποτελέσματα των τεστ
Χωρίς τον Γιώργο Κυριακόπουλο έγινε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, την ώρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος περιμένουν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα.
Σε ρυθμούς Nations League κινείται η Εθνική Ελλάδος, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πριν δώσει τα παιχνίδια με τη Μολδαβία και τη Σλοβενία, η Ελλάδα θα δώσει και ένα φιλικό με την αντίστοιχη Εθνική της Κύπρου.
Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο 24χρονος ακραίος μπακ περιμένει ακόμη τα τεστ κοροναϊού που έκανε, καθώς η Σασουόλο βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας εδώ και μερικές ημέρες.
Εκτός από τα τεστ του Κυριακόπουλου, εν αναμονή είναι και τα αποτελέσματα των τεστ όλων των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τα οποία θα βγουν κατά πάσα πιθανότητα τα ξημερώματα της Τρίτης.
- Συντάξεις χηρείας: Πάνε ταμείο τέλη Αυγούστου
- Αλαλούμ στις πολεοδομίες με τις εκτός σχεδίου περιοχές – 10+3 ερωτήσεις – απαντήσεις με όλες τις πληροφορίες
- Αυξάνονται οι πτυχιούχοι που εγκαταλείπουν την Ελλάδα
- Από τον Τζεφ Μπρίτζες στην Κάμερον Ντίαζ: Ο Τζον Κίρμπι ήταν ο «δάσκαλος» των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ
- Που «εξαφανίστηκε» ο ελεύθερος χρόνος μας;
- Καύσωνας και ταξικές ανισότητες: Το πανάκριβο προνόμιο επιβίωσης σε έναν πλανήτη που βράζει


