Εθνική : Χωρίς τον Κυριακόπουλο η προπόνηση, αναμονή για τα αποτελέσματα των τεστ
Χωρίς τον Γιώργο Κυριακόπουλο έγινε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, την ώρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος περιμένουν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα.
Σε ρυθμούς Nations League κινείται η Εθνική Ελλάδος, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πριν δώσει τα παιχνίδια με τη Μολδαβία και τη Σλοβενία, η Ελλάδα θα δώσει και ένα φιλικό με την αντίστοιχη Εθνική της Κύπρου.
Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο 24χρονος ακραίος μπακ περιμένει ακόμη τα τεστ κοροναϊού που έκανε, καθώς η Σασουόλο βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας εδώ και μερικές ημέρες.
Εκτός από τα τεστ του Κυριακόπουλου, εν αναμονή είναι και τα αποτελέσματα των τεστ όλων των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τα οποία θα βγουν κατά πάσα πιθανότητα τα ξημερώματα της Τρίτης.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών